roossaar kirjutas:See auto oli 2 nädalat tagasi sõitnud 336000km ning roostes koopaäärtega.
http://www.auto24.ee/used/805624

roossaar kirjutas:See auto oli 2 nädalat tagasi sõitnud 336000km ning roostes koopaäärtega.
http://www.auto24.ee/used/805624
KRANTS kirjutas:2 nädalaga jõuab koopad korda teha küll![]()
pokenaut kirjutas:KRANTS kirjutas:2 nädalaga jõuab koopad korda teha küll![]()
Ma ei tea, kas viga on minu silmades ja monitoris või mitte, aga minu arust on tagumised koopaservad teist tooni küll.
KRANTS kirjutas:pokenaut kirjutas:KRANTS kirjutas:2 nädalaga jõuab koopad korda teha küll![]()
Ma ei tea, kas viga on minu silmades ja monitoris või mitte, aga minu arust on tagumised koopaservad teist tooni küll.
kui sa pead silmas, et kaared on heledamad, siis pole sa ainus kellele nii tundub

ja kuulutuses olevroossaar kirjutas:See auto oli 2 nädalat tagasi sõitnud 336000km ...
ei tekia usaldust ka muu jutu kohta.Odom. näit: 189 000 km

+1roossaar kirjutas:ja omale ei ostaks ma universaal 626t kunagi. ei meeldi lihtsalt see kere.

Nuclear M.A.N kirjutas:No esiteks on mõneti hea, kui koopad tehtud. Nii vana japs on 99% anyway roostes, iseasi palju välja müügihetkel paistab. Ja odo kerimine on jah fail, kahjuks on eesti inimene nii ära lollitatud et kõik autot mis yle 200k sõitnud on, tundub viimane ront, sest autopoodides(korralikud kohad ju ikka) on kõik autot olenemata aastaarvust sõitnud 130-170k km. Eriti naljakas on vaadata neid läbisõite diislite puhul. 2000 aasta diisel ja 140k kellapeal-lubage

Nuclear M.A.N kirjutas:... 2000 aasta diisel ja 140k kellapeal-lubage
pokenaut kirjutas:Just mõni ja needki Eestist uuena ostetud. Saksast ei tule never sellise läbisõiduga autosi lademetes siia nagu neid siit leida võib.

Ch kirjutas:Meie ärimehed on maailma parimad. Nad leiavad meile kõge paremad autod saksast ja ostavad teiste nina alt ära. Peaks hakkama autosi tagasi saksa müüma, meil on ju nad palju paremas korras ja läbisõit ka imeväike.

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist