tomkulibin kirjutas:Mul graazis üks kodutu mootor nukralt tolmu korjamas riiuli all...
tomkulibin kirjutas:Mul graazis üks kodutu mootor nukralt tolmu korjamas riiuli all...
tomkulibin kirjutas:Minuteada tol ajal, kui neid liikureid toodeti, ei olnud kaane poldi vahetust rem kirjanduses kohustuslikuna mainitud. Aga kindel ei saa olla. Pealegi metall väsib ikka...
Moto on miskise BG pealt maha tõstetud, aastaid seisnud nn reservis. Ei tea täpset seisukorda, aga ilmselt nagu tavaliselt läheb masin lammutamisele kere pärast...
Nii ehk nii, enne paigaldamist oleks viisakas kulumaterjalide vahetus(tihendid, saaled...)
tomkulibin kirjutas:Kui ma ei eksi, siis valmistaja juhend ei soovitanud õle 0,15 maha lihvida, aga kui probleeme ei tekki, siis sul vaid suurendatud surveastmega mootor nüüd.
hardo kirjutas:Siin vahepeal liigub küllaltki sümboolse raha eest mõni MX-3, kust saaks V6 juba.
tomkulibin kirjutas:Uks, tiib, tuli ja stange+ mõni sillakaigas- täiesti taastatav ju.
Mell ehk isegi aitaks tiiva külge ja värvi selga
Mel kirjutas:tomkulibin kirjutas:Uks, tiib, tuli ja stange+ mõni sillakaigas- täiesti taastatav ju.
Mell ehk isegi aitaks tiiva külge ja värvi selga
Eiei sel ju kere kõver,või nii tundub justkui tagasild paigast,aga kui keegi selle õigeks venitaks,ss värvida võiks
justin.keiss kirjutas:BFi sõidab ikka hästi.
Mina pakkusin 500.-
Vaadates põhjaalust, siis seegi palju..
Mel kirjutas: Oppaaa,e omg...mis selle GH ss tegelik sünniaasta,ongi 15a vana? Ja kuda su BF põhja olu x ka? Ei oska kosta enam ei musta ega valget.
justin.keiss kirjutas:Mel kirjutas:GH 2008, 15 aastane jah. BF 35 aastat vana..
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist