Postitas Mario » 30 Okt 2006, 16:37
Hunt tuleb baari ja viskab jalad ülbelt baariletile.
"Mune!" ütleb hunt.
Baarman jääb imelikult vaatama, kuid küsib siiski:
"Praetult või keedetult?"
"Süga!" vastab hunt.
"Issi, kas sa kakasid eile voodisse?"
"Ei, kust sa seda võtad, pojake?"
"Noh ma kuulsin öösel, kui ema ütles: Kui kaua ma seda junni pean mudima?"
Noormees tuleb vanavanematele külla ja näeb: vanaisa istub terrassil püksata. Hakkab papit noomima, nii võib ju külma saada. Papi vastu:
"See oli Sinu vanaema idee! Eile istusin siin ilma sallita, nüüd on kael kange. No ja täna aetigi püksata välja..."
Perekonnas on kolm tütart! Kõige vanemale tuleb kosilane! Ämm siis testib teda! Hüppab tiiki ja hakkab uppuma! Väimees päästab ämma ära! Hommikul on väimehe akna all tutikas žiguli ja akna puhasti vahel kiri:"Elupäästjale, ämm!" Sama ka keskmise tütrega!Väimees päästab ära ja hommikul on tutikas mosse akna all sama sedeliga akna puhastaja vahel! Noorimale tütrele tuleb ka kosilane! Ämm hüppab tiiki jne.
Aga väimees mõtleb et esimene sai žiguli teine mosse! Mulle seda sapperit pole vaja!!! Ämm upubki ära! Järgmine hommik on mehe akna all tutikas volga! Akna puhasti vahel on kiri:"Elupäästjale, äi!"
Ratsutab kauboi mööda peatänavat, märkab vagunit, milles on aknake. Pistab pea sealt sisse, seal surutakse revolvritoru vastu laupa, riist huulte vahele ja hääl lausub:
"Ime aga ime, küll sulle meeldima hakkab..."
Imes siis kauboi hädaga lõpuni, seejärel taganes, võttis püstoli ja tulistas vaguni suunas kogu pideme tühjaks. Ootas veidi, vaatas siis uuesti sisse; jälle revolvritoru vastu laupa, riist huulte vahele ja hääl lausub:
"Ma ju ütlesin, et hakkab meeldima..."