ma sõitsin yxkord öösel suure kiirusega yhte põlvamaa väikeasulasse sisse ,kus käänud peal oli politsei auto ootamas pimedas...no tuli vilkuritega järgi ,juba värisesin et nyyd on räme trahv kaelas...aga selgus et mul tagatuled ei põlenud täies mahus

enne nahad minema ka ei lasknud ,kui ma seal öösel ja pimedas oma läbikärssand tule lüliti korda viilisin
trahvi sain ka suht väikse 150eegu kanti
see oli eellooks ja juhtus mõned aastad tagasi...
mõnikuu tagasi pandi mul pangakonto aresti alla ja just enne pangalaenu tagasimakse laekumist.
helistasin panka ja sain teada et mingi notar on selle arestinud,notarile helistades sain teada et mul olevat sellesama teo eest mis ülevalpool on trahv maksmata!! kusjuures oli makstud..
soovitasin notaril üle kontrollida,vaatas ja jah teil on tõesti trahv tasutud -aga tema ikka enne minu kontot ei vabasta kui ma talle teenustasu mingi 500eeku ära ei maksa...rsk närvi ajas kyll aga kuna pank peksis ajaga selga siis maksin ära.muidu oleks võind protestida
tegelt ebanormaalne olukord-kus politseil on raamatupidamine jumala sassis endal-pole ylevaadet-mis makstud ,mis mitte...
muidugi selle "nalja" põhjustasin kaudselt ise...teatavasti on trahvi maksmiseks aega vist 15päeva...mul läks see üle ....
õpetlik lugu enda jaoks.