Sven kirjutas:Hetkel ootab kiiresti ettepanekuid laste osa korraldamine, mis lastele korraldada.

Margit kirjutas:Upitaks teemat![]()
Pudeli täitmine shvammiga![]()
Kaks võistkonda-võistkonna juures on veekausid,võtavad shvammid vett täis jooksevad shvammiga pudelini ja pigistavad shvammi tühjaks.Siis jookseb shvammiga oma võistkonna juurde tagasi ja annab shvammi üle järgmisele.Võidab see võistkond,kelle pudel kiiremini täis saab.

portos kirjutas:suurtele vastubidine ülessanneveekausi asemel kõri muidugi

Margit kirjutas:Pudeli täitmine shvammiga![]()
Kaks võistkonda-võistkonna juures on veekausid,võtavad shvammid vett täis jooksevad shvammiga pudelini ja pigistavad shvammi tühjaks.
tomkulibin kirjutas:portos kirjutas:suurtele vastupidine ülessanneveekausi asemel kõri muidugi
Ega sa miskit sassi ei ajanud?

Mario kirjutas:töökoja taga vedeleb üks kardaan, ehk paneme ka kardaaniviske olümpiamängudesse?![]()
Pidurikettaid leian ka, kui vaja on.

Selle mõõduga ehk ei saa kõik hakkama, ei taha ju keskit ahistada...KRANTS kirjutas:...17" rehviga hakkame hularõngast keerutama
Margit kirjutas:Juun 12, 2010 2:18 am
Rahvas ...äratus

tomkulibin kirjutas:Selle mõõduga ehk ei saa kõik hakkama, ei taha ju keskit ahistada...KRANTS kirjutas:...17" rehviga hakkame hularõngast keerutama
Margit kirjutas:Juun 12, 2010 2:18 am
Rahvas ...äratus
Vara pole vä?

Sven kirjutas:Üritan endiselt vastust saada Lääne malevast, millegipärast vist kaovad minu kirjad ja pealik ka puhkuselSaadan täna taas uue kirja, ehk saab lõpuks vastuse

kathyy kirjutas:Kas kellelgi on mingit viidet selle kohta, kuidas sealne ümbrus visuaalselt välja näeb? Fotot, netilinki vm? Siis oleks ka kergem...
Sven kirjutas:Üritan endiselt vastust saada Lääne malevast, millegipärast vist kaovad minu kirjad ja pealik ka puhkuselSaadan täna taas uue kirja, ehk saab lõpuks vastuse
See ju ongi legaalne kihutamise koht._siim_ kirjutas:Mul on üks loll küsimus ka,kas kihutada saab seal?

kathyy kirjutas:Laste tegevuste pealt: jalgratas vm liikumisvahend võiks kindlasti olla kaasas.
Mazdagirl kirjutas:kathyy kirjutas:Laste tegevuste pealt: jalgratas vm liikumisvahend võiks kindlasti olla kaasas.
Äkki annad siis hea idee kuidas me saaksime 2 jalgratast kaasa võtta ilma lisa kulutusteta (pole just väikesed rattad)
redeagle kirjutas:Mazdagirl kirjutas:kathyy kirjutas:Laste tegevuste pealt: jalgratas vm liikumisvahend võiks kindlasti olla kaasas.
Äkki annad siis hea idee kuidas me saaksime 2 jalgratast kaasa võtta ilma lisa kulutusteta (pole just väikesed rattad)
Kui sul kärukonks juhtub olema siis mul on olemas kärukonksule paigaldatav rattahoidja, kaks täiskasvanute ratast mahutab ilusti.

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist