Margit kirjutas:jann kirjutas:Tahtsin veel nii palju lisada, et seekord sõidutame eribussiga lapsed Koerust Tallinnasse ja tagasi! Esialgse kava järgi, peaks lapsed umbes 12 Mazda esinduses olema ja saavad osavõtta kõigest seal toimuvast, sinna hulka kuulub ka toitlustamine! Ennem(see veel selgub, kas lapsed jõuaksid varem linna) ja kindlasti pärast seda võiks toimuda nüüd miskit lisaks. Ahhaa keskus ja Skypark siis seni pakutustest ehk põnevamad.
Minu küsimus on ..kas lapsed tuuakse kohale kogutud rahaga?
Kui nüüd vaadata selle ürituse väljaminekuid...siis olen veendunud et hävime...summa pole kuigi suur!
Jep, ~2500-2800.- võiks olla edasi-tagasi eribussi eelarve. Seda arvestades on meil ressursse alles veel ligi 3k(või rohkem), söömine võiks juba kahasse Mazda esindusega olla ja usun, et vabalt jääb ka raha mingi koha külastuseks(alati on võimalik kaubelda mõnelt kohalt soodus diil välja). Söömiseks olen arvestanud ligi 1-1,5k , juhul kui peaksime maksma. Isegi sel juhul on meil ressursse mingit kohta külastada. Aga loomulikult hoiame pöialt, et klubilised on lahked, abivalmid ja võimalusel toetavad üritust. Endalgi veel toetus tegemata, mille teen alles mai alguses ja seda olenevalt kogunenud summa suurusest
Pealegi ei ole ma veel lastekodust vastust saanud, mis kellaks nad Tallinnasse jõuavad(või tahavad ära minna), et teaks täpsemaid plaane teha.
Muri kirjutas:Aga jann, äkki lasergame'i lahing Madaras põnnidele
Peab siis Kaicaga vist rääkima kõigepealt