Tartu Autode Orienteerumine

Toimuvatest üritustest teadaandmise koht

Tartu Autode Orienteerumine

PostitusPostitas kaica » 05 Sept 2010, 14:07

Hei autohuvilised ja orienteerujad!16. september 2010, toimub I Tartu Autode Orienteerumine.
See on suurepärane võimalus välja tirida ennast igavusest ja rutiinsest igapäeva elust.
Välja loositakse hulgaliselt hinnalisi auhindu ja premeeritud saavad ka I, II ja III koht.

See, kes on korra sellisel üritusel osalenud, osalevad ka järgmistel. Garanteeritud! :)

Start:
16. september 2010, kell 18:30. Igal autol saab olema oma stardi-ja lõppaeg. Igal võistkonnal on aega täpselt 4 tundi, et kontrollpunkte läbida.

Kust kohast?:
Laululava alumisest parklast. Sama koht on ka finišiks.

Dresscode:
´´Väikesed kuradikesed ja süütud inglid’’. (Pole kohustuslik)

Pilet:
150.-/per võistkond. Soodushinnaga osalustasu kestab ja on võimalik maksta kuni 15. septembrini. Kohapeal ja hiljem regajatele 200.-/per võistkond.

Autode arv on piiratud, seepärast soovitame kiiresti ennast kirja panna. Lisaks kiiremad saavad eelisjärjekorras startida endale sobival ajal.

Afterparty/autasustamine:
StarEst Hotellis 17. september, kell 18:30. Avatud ka kohvik/baar. Kes kohal olla ei saa, võetakse hiljem ühendust ja toimetatakse auhinnad kohale.

Täpsem info ja reeglid aadressil www.tartuao.edicypages.com, autoorienteerumine@gmail.com või telefonil 51938812. Vaata ka ''KKK'' lehekülge, kust võid leida vastused oma küsimustele.

Ajage oma ratsud soojaks ning stardijoonel näeme ;)!

Kui läheb õnneks on võimalik osalemas näha ka Markko Märtini Ford Focus WRC-ga identset masinat, millega ta võidutses suvel Mad-Croc Rally Estonial ;-)
kaica

Re: Tartu Autode Orienteerumine

PostitusPostitas cabernet1 » 16 Sept 2010, 20:06

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No ei ole võimalik, mida kohustused kontrollpunktis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Koerte Värvimine
Kasutaja avatar
cabernet1

PostitusPostitas kaica » 17 Sept 2010, 00:06

cabernet1 kirjutas::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No ei ole võimalik, mida kohustused kontrollpunktis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Google translate please...
kaica

PostitusPostitas cabernet1 » 17 Sept 2010, 12:08

kaica kirjutas:Google translate please...

Kuna üheks kontrollpunktiks oli minu töökoht, sain ka mina antud üritusest osa, vaadates ja oma munad märjaks naerdes, kuidas pead tokiotsas keerutati ning siis "kainustesti" mööda sirget joont tehti. :mrgreen: Rääkimata isikute välimusest, alustades inglitiibadega beibedest, lõpetades kriimuliseks vüübatud näoga "mõmmidest". Muidugi meid vahiti isegi rohkem, kui meie neid...
Muidugi siinkohal ka väike soovitus edaspidistel kontrollpunkti valikutel: Välistada võiks kohad, mida vajavad inimesed ning kus parema meelega ollakse privaatselt. Näiteks avalikud käimlad. Kuidagi raske on oma asja ajada, kui teised su "privaatkabiini" ümber tantsivad... Sama kehtib ka asutustega, kuhu inimesed tulevad abi saama, kui neile on liiga tehtud. Sellised mured on privaatsed ning sellisel juhul massiüritus on ebakohane. Lihtsalt minu arvamus.
Muidu niipalju kui ma jälgida sain, oli üritus viimasepeal ning naerda sai rohkem, kui enamuses uudisaja komüüdiavilmides kokku...
Koerte Värvimine
Kasutaja avatar
cabernet1

PostitusPostitas kaica » 17 Sept 2010, 13:28

cabernet1 kirjutas:
kaica kirjutas:Google translate please...

Kuna üheks kontrollpunktiks oli minu töökoht, sain ka mina antud üritusest osa, vaadates ja oma munad märjaks naerdes, kuidas pead tokiotsas keerutati ning siis "kainustesti" mööda sirget joont tehti. :mrgreen: Rääkimata isikute välimusest, alustades inglitiibadega beibedest, lõpetades kriimuliseks vüübatud näoga "mõmmidest". Muidugi meid vahiti isegi rohkem, kui meie neid...
Muidugi siinkohal ka väike soovitus edaspidistel kontrollpunkti valikutel: Välistada võiks kohad, mida vajavad inimesed ning kus parema meelega ollakse privaatselt. Näiteks avalikud käimlad. Kuidagi raske on oma asja ajada, kui teised su "privaatkabiini" ümber tantsivad... Sama kehtib ka asutustega, kuhu inimesed tulevad abi saama, kui neile on liiga tehtud. Sellised mured on privaatsed ning sellisel juhul massiüritus on ebakohane. Lihtsalt minu arvamus.
Muidu niipalju kui ma jälgida sain, oli üritus viimasepeal ning naerda sai rohkem, kui enamuses uudisaja komüüdiavilmides kokku...

Nüüd ma viin pildi kokku, me kunagi isegi rääkisime sinuga, et kust ja kuidas ja kuhu....Kui sa mäletad... Kas autasustamisele ka tuled?
kaica

PostitusPostitas cabernet1 » 20 Sept 2010, 20:03

Ei meenu, et oleksime rääkinud... vist...
Kunagi ammu nissanklubis võibolla.
Nagu ajalugu näitas, autasustamisele ei tulnud. Samas minu postitused ei olnud mitte kui töömesilase vaid kui tavalise ilmakodaniku tähelepanekud :wink:
Koerte Värvimine
Kasutaja avatar
cabernet1

Mine Üritused

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist