• Reklaam
Koeru Perekodu

Otsin Mazda 626GF'le värvitööde tegijat.

Välimusega seotud probleemid

Re: Otsin Mazda 626GF'le värvitööde tegijat.

PostitusPostitas argo7up » 04 Apr 2011, 14:54

cabernet1 kirjutas:
argo7up kirjutas:Mina olin mel-i ootejärjekorras 9 kuud vms :D nii et ega seal lihtne löögile saada ei ole :D

Heh... on ka kiiremaid lahendusi. Tuleb minna külla, näidata autut ja pakkuda ka proovisõitu... samal ajal tuleb pidurid pisut rivist välja aidata, et proovisõit lõppeks meistrimehe enda käes õnnetult... Siiski meistrimeest vigastamata... ja ennäe imet.... oh seda rõõmu ja kokkulangevust, et sul just samal ajal "juhtusid" värvikood ja uued esituled kaasas olema :mrgreen:

Pidasin ka ise just sellist plaani, aga kuramus mazda ei läinud käima ja pidid treila peal selle mellile viima :problem: :D
Kasutaja avatar
argo7up

PostitusPostitas Ivo81 » 13 Apr 2011, 21:03

skyline kirjutas:Esmalt küsimus, et kui kaua teemaalgataja antud autoga veel sõita plaanib? Kui kuni paar aastat, siis mina küll ei hakkaks suure värvimistööga seal möllama ...ehk lükkaks selle lõbu järgmise omaniku kaela. Seda enam, et auto turuhind on 2000-3000 euri ja neile töödele võid ametlikus kohas ka kuni 1000 euri koos juppidega panna.
Tõtt öelda olen viimased 5 aastat ise käepäraste vahenditega sarnaseid roostekohti Škoda Felicial lappinud ja peale tegemist saab taas aasta-paar läbi enne kui taas rooste välja lööb. Kuna roostekohad on suht väikesed, siis mina lihviks pleki neis punktides haljaks, tõmbaks Buvanol roostesurma mitu korda peale vastavalt juhendile, siis külmgalvaanika tsinkvärv krundina alla, vajadusel veidi pahtlit kui jääb muidu ülejäänud värvipinna suhtes väga sügav. Siis ostaks värvikoodi järgi 400 ml spreivärvi ja laseks seda mitu kihti peale ja peaks taas paar aastat läbi saama. Tulemus peaks saama vähemalt selline, et väga silma ei karju, kuigi autode iludusvõistlusele ka päris asja poleks. Piltidelt ei saa kahjuks aru, kas tegu on valge või hõbemetallik autoga. Valget oleks veidi lihtsam minu kirjeldatud meetodil teha.

Tegu beezi värvi autoga, tahtsin lihtsalt ülevärvimist mitte detaili vahetust, plaanis veel 1a max sõita või nii, vahest ka varem müüki.
Arvatavasti teen nii nagu kirjeldasid,

Soovitage head kohta sellegipoolest kus detail üle värvida, ühe Mazda 3 tagatiib tahaks ka tööd, see auto vähe uuem ja selle kallale ise ei lähe,
Ivo81

PostitusPostitas Ivo81 » 13 Juun 2011, 07:58

Võtsin laup. asja käsile ja tegin esitiival selle ühe koha ära.
Lihvisin kettaga puhtaks.
Locktite roostesurma 2x
Tsinkvärviga üle.
Lihvisin ääre ära ja panin teibi torusse ümber värvitava koha.
Lasin kere värvi aerosooliga üle.

Tulemus on selline, et hajutamine tuli esimese korra kohta väga hea aga kuna värvitoon on ikka mõnevõrra erinev siis on see koht siiski näha. Arvatavasti tuleks ikka poleerida seda üleminekut? Lakki tuleks ka ikka peale lasta sest värv sealt aerosoolist jääb suht matt kuigi algul värsekna läigib nagu juudi istmik :)

Tooni valisin veel kere koodi järgi, anti 4 erinevat beezi mida võrdlesin auto tiiva peal, kõik 4 sobisid suht hästi aga kõige paremini läks see mis ka aasta järgi klappis, seega on kummaline, et värv auto peal on ikka teistsugune.
Ivo81

PostitusPostitas Mel206 » 13 Juun 2011, 10:08

Ivo81 kirjutas:Võtsin laup. asja käsile ja tegin esitiival selle ühe koha ära.

on kummaline, et värv auto peal on ikka teistsugune.

Mis siin muud öelda :thumbup:
A see erinevus vist jääbki müstikaks,sõltub sajast asjast.Seda enam,et sinu puhul tegemist ju täiesti erinevate mat. :) Isegi teenenduse oludes ollakse sellega üsna kimpus,milline alustoon,mitukihti värvi,millise nurgaall peale lasti,kui heasti õnnestus tooni segamine-piisab eksida ühe tilgaga kui juba ongi asi pees.
keretööd,keevitus,maalimine 56849477
http://nagi.ee/photos/melkoiv/sets/
Kasutaja avatar
Mel206

Eelmine

Mine Välimus

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist