Kui tulel pole märget LED pirni kohta, on jama oodata. Igas valgustis peab kasutama pirni, mis ettenähtud valmistaja poolt, vastav märge on ka valgusti enda peal.Mario kirjutas:...seadus jällegi ütleb, et kõik peab valge olema, mitte kollane, seega võta kinni![]()
jälle koht kus vaielda, et kui kollane on kollane ning kui valge on valge.

polukoli kirjutas:Kas esiuste nurgas paiknevad pirnid võib ka valgeks vahetada või peavad need kindlasti kollased olema ?
tomkulibin kirjutas:Kui tulel pole märget LED pirni kohta, on jama oodata. Igas valgustis peab kasutama pirni, mis ettenähtud valmistaja poolt, vastav märge on ka valgusti enda peal.Mario kirjutas:...seadus jällegi ütleb, et kõik peab valge olema, mitte kollane, seega võta kinni![]()
jälle koht kus vaielda, et kui kollane on kollane ning kui valge on valge.

lines kirjutas:Kui suunatule oranzist ka veel lahti saaks siis oleks väga kena![]()
Lines

Aga äkki annaks pirni pesa ennast vahetada, et saaks teise kinnitusega pirne kasutada? Need ju peaks olema miskite standartide järgi, miskid 2, 3 või 4 nagagaMeelis1986 kirjutas:
Katsu sa leida kusagilt kroom taustaga sellise sokliga pirni.

polukoli kirjutas: Mõtlen, et kuna pirnidele garantii 6 kuud, siis on mul reaalne alus, et masin uued pirnid saaks ?
polukoli kirjutas:...Hakkasin mõtlema, kas on võimalik kuidagi ka tuld ennast kontrollida, et ehk selles mingit defekti pole, et xenon nii kiirelt (3 kuud) läbi läks. Suvel sai ajutiselt pandud mingi hiina juust ja see lakkas töötamast samuti 3 kuu pärast...
polukoli kirjutas:Vaatasin karpe, mis ma pirnide vahetusega kaasa sain. Kuna ette läksid Philips D2S, siis tootekoodid karpidel on 85122 ja 85122CM ja CM oleks nagu maha tõmmatud või kirjutatud sinna peale "+" tähis

edvin0212 kirjutas:Ei taha midagi halba öelda, aga samuti sõber ajas taga kojamehi milliseid osta. Ostis lõpuks 17 euriga mingi firmakad mis oli veel allahinnatud. Mina läksin rimisse vaatasin 2 euriseid ja ostsin endale sobiva. Aasta juba peal ja puhastavad sama hästi mõlemal autol. Kui nii võtta, siis jah kindlasti hakkab mu noname kojamees varem halvemini puhastama, aga noh kui vaadata asja teisest küljest, siis mina saaks osta 17 euri eest 8 komplekti kojamehi samal ajal, kui tema ostis ühe kojamehe. Mine suvalisse rimisse ja vaata kas seal on need olemas ja võta ära.

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist