mädisin paintis punasega koha ää kust läbi laseb

Snuffit kirjutas:Oot et kas sul siis v6im on nagu koguaeg taga v6i et aku tyhjaks jookseb?

tomkulibin kirjutas:Pigem kahtlustan, et külmapoisid nihverdasid akust voolu.
kanemgi kirjutas:
Mel206 kirjutas:Hmm,see on ikka vääga imelik,et sihksest kohast,selle valtsi vahelt.Omal ka mingiaeg oli jama,sai isegi uus kütte pump soetatud ja siis selgus,et põlndki pumba süü.Nüd vbl.ongi hea,et on tagavaraks võtta,mingiaeg isegi tassisin teda igaksjuhuks tagavarajupina koguseag kaasa.

Mel206 kirjutas:See tümistamine vähe segab,a tundub olevat s.survelaager

kanemgi kirjutas:
Välimise kummi vahetamiseks ei pea välimist otsa lahti võtmaMel206 kirjutas:...Mind natuke huvitaks kuda nende tolmukaitsetaga lood,ise ka mingiaeg tahtsin vahetada välimist,noo nuta või naera,see stopper rõngas mis seal nuudi otsas,see kohe mittekuidagi viisi ei taht niiet ma ta oles saand poolitada...

Mel206 kirjutas:kanemgi kirjutas:Mind natuke huvitaks kuda nende tolmukaitsetaga lood,ise ka mingiaeg tahtsin vahetada välimist,noo nuta või naera,see stopper rõngas mis seal nuudi otsas,see kohe mittekuidagi viisi ei taht niiet ma ta oles saand poolitada.Sai võetud x teine millel kumm terve ja asi vaska.Ja ega need tagavara det.just see kumm on küllaltki kehva kvaliteediga,kõigerohkem paar aastat kestab,mingi imelik plastmassine segu neil.
Ja mudugi s.survelaager
Mul seda kogemust pole veel aga plaanis on doonori peal ise käimakast lahti lammutada.
seni on võllitaha asi jäänud:(tomkulibin kirjutas:Välimise kummi vahetamiseks ei pea välimist otsa lahti võtmaMel206 kirjutas:...Mind natuke huvitaks kuda nende tolmukaitsetaga lood,ise ka mingiaeg tahtsin vahetada välimist,noo nuta või naera,see stopper rõngas mis seal nuudi otsas,see kohe mittekuidagi viisi ei taht niiet ma ta oles saand poolitada...![]()
Ise olen teinud sisemise otsa lahti, see tuleb kergema vaevaga, siis sisemise kummi maha võtnud ja seejärel ka välimise vahetanud.
Korra olen ka välimise otsa vahetamise tarbeks kulunud otsa mahavõtmisel relakaga tükeldamist kasutanud, ei saanud kuidagi üle selle õnnetu stopperseibi
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist