LoheSell kirjutas:Probleem tekkis sellega alguses et tagumine parem amort läks P***** ja uus paar maksis 2600.- krooni (suht hea hind, leian ise)
Reix kirjutas:LoheSell kirjutas:Probleem tekkis sellega alguses et tagumine parem amort läks P***** ja uus paar maksis 2600.- krooni (suht hea hind, leian ise)
see nüüd küll miski väga hea hind pole, kui sul just ei tea, mis tippklassi amort seal taga pole
LoheSell kirjutas:on kellelgi nõu ikkagi anda kust netisaidist võiksin leida infot sarnaste klaasitõstukite kohta mis mx3-le sobivad.
mx3-le pole mul mõtet kuskil küsida, sest siis küsitakse hingehinda. samas mingi 323 tõstuk maksab alla tuhande...
MazdaGTI kirjutas:LoheSell kirjutas:on kellelgi nõu ikkagi anda kust netisaidist võiksin leida infot sarnaste klaasitõstukite kohta mis mx3-le sobivad.
mx3-le pole mul mõtet kuskil küsida, sest siis küsitakse hingehinda. samas mingi 323 tõstuk maksab alla tuhande...
Sa oled pisut vales alafoorumis![]()
Vöiks ju pisut asjasse süveneda, enne kui mönda alafoorumisse miskit üliss riputad
LoheSell kirjutas:MazdaGTI kirjutas:LoheSell kirjutas:on kellelgi nõu ikkagi anda kust netisaidist võiksin leida infot sarnaste klaasitõstukite kohta mis mx3-le sobivad.
Sa oled pisut vales alafoorumis![]()
Vöiks ju pisut asjasse süveneda, enne kui mönda alafoorumisse miskit üliss riputad
teema nimi on MX3 ja MX3 klaasitõstukiga mul probleem oligi.
nüüd probleem lahendatud. Kellel veel mure, siis väike juhis. (TEGEMIST ON PUHTALT MX3 SEONDUGAVA):
See köik käib ju tehnilise alla![]()
parempoolsele mx3 uksele läheb 626 tagumise ukse vasakpoolne mootor!
vasakpoolsele vastupidi. mootorid peegelpildis üksteisega.
-erik- kirjutas:Oleks kellelgi ehk pakkuda mx3 servise manuaali elektroonilisel kujul?
liisykally kirjutas:-erik- kirjutas:Oleks kellelgi ehk pakkuda mx3 servise manuaali elektroonilisel kujul?
Oleksin ka sellisest asjast huvitatud. Teema küll juba vananenud, kuid ehk on kellelgi ja soovib lahkelt jagada?
Näed siis, keda siinmail näha võib üle 100 aastaLaika kirjutas:....

tomkulibin kirjutas:Näed siis, keda siinmail näha võib üle 100 aastaLaika kirjutas:....
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist