insane kirjutas:profiili all võiks kindlasti olla lisaks praegustele lahtrid "telefon" ja "minu auto"
Myrakaru kirjutas:...kui pika perioodi pärast kasutajad kustutatakse ei olegi oluline. Foorumi jaoks on olemas MOD, mis näitab ära kasutajate viimase külastuse aja. Siis saab hinnata, kui palju neid mitteaktiivseid on. Kui nende arv jääb 600-700 juurde, (mis tõenäoliselt nii ka on) siis on see meilide saatmine üks koooole suur töö.
Registreerimise info juurde saab ka lisada rea näiteks: Mitteaktiivsed kasutajad, kes pole foorumit külastanud viimase 12 kuu jooksul, kustutatakse nimekirjast.

2.2turbo kirjutas:ma olen uus ja ega ma palju mõliseda ka ei või![]()
ma isikliklult käin 5 pääeva nädalas ja 2 tundi pääevasi ikka
ja olen leidnud siit igast huvitavat ja klubilised on lahked ka olnud aidanud juppe otsida mu ge le.ja kui tehakse konto siis peab ikka inimest huvitama ka see kuidas klubil läheb ja värki ja mis uut ja huvitavat on nii et ühesõnaga ma nõustun kulibin arvamusega et 6 kuud on max kui siis ei ole külastanud siis kustutada sest siis enam inimest ei huvita see klubi ja ei ole mõttet hoida seda kontot

jann kirjutas:Kas nii pole võimalik teha, et enne kustutamist saadetakse kasutajale veel meil ja teavitatakse teda, sellest mis plaanis on?

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist