Vargus

Siin rääkida teemadel mis teiste teemade alla ei mahu

Vargus

PostitusPostitas Juku889 » 13 Mai 2008, 08:34

Minul varastati ajavahemikus 10-12.05 MX3 parem esituli.

Tallinnas Pärnu mnt 232 maja ees.

Et kas kellelgi oleks mingit infot mõne kuulutuse kohta, kus kellelgi on soovi sellise asja kohta olnud. Või teab midagi sellest.
Palun ühendust võtta

Uus tuli maksab 10 000.

Tundub nagu teati mida vaja on, sest kõik ülejäänus auto on puutumata nii valuveljed kui kõik muu mis autos oli.

Ette tänades,
Kristo

NB! Kahju et selliseid idioote leidub. remondi maksumus läheb auto väärtuse kanti. :?
Juku889

PostitusPostitas Juku889 » 15 Mai 2008, 09:03

Tegelikult oleks vaja siis kapoti lukku ka sest see lõhuti ka ära.
Juku889

PostitusPostitas reimps » 28 Jaan 2009, 18:44

Kui tohib, siis ma kasutaks seda teemat siin enda murest teadustamiseks:

kui märkate kuskil sõitmas (tibu)kollast 2101, reg.märgiga 601 ADP, siis tõmmake julgelt politseisse traati. Kui julgete, võite juhilt ka auto dokumente nõuda (need on minu käes ;) ). Varga tabamisel võite näpuga minule näidata.

Nimelt käidi mul Asula tn (Magdaleena haigla taga Tallinnas) garaažis sees, läbi telliskiviseinte. Kuna ma just sellise juhuse kartuses hoidsin ka autol võtit süütes, siis on loota, et mu "kollast välku" ei lõhutud väga. Eritunnusena võiks välja tuua:
- juhipeegli juurde kleebitud BMW-logo (skoor, noh :P)
- must-valgeid lehmalapilised istmekatted
- MC Põletajate support-kleeps esiklaasil paremal all nurgas (juhipoolne nurk)
- spetsialisti silmale näha vigastus: esistange on peaaegu vastu kereplekki (kerge tagant-sissesõit)
- tagaklaasil jäänused kleepekatest "Hard Rock Club" ning "www.hardrockclub.ee"
- tahavaatepeegel oluliselt suurem tehasetoodangust, isepandud
- roosa kummipõrsa pea kärukonksu otsas
- läbisõit 110 tuhat, 2. ring just algas :P

Rahaline põnts pole suur, aga emotsionaalset väärtust on sellel pillil rohkem kui küllaga. Vargapoiste kättesaamine enne politseid muidugi eriti oodatud, olen täiesti vastutusvõimeline, suudan vajadusel oma tegusid välja vabandada küll ;)

PS. kuna ma muudes autofoorumites liige pole, siis võib sellest 601ADP-numbrit kandvast kollasest 2101-st juttu teha küll. Just nimelt, kui kellelegi pakutakse või keegi näeb, siis minu nr on:
56676492
reimps
323f. Ja GSX-R750. Viimane neist ei ole auto. Tegelikult ka.
reimps

PostitusPostitas reimps » 16 Veebr 2009, 00:14

No auto sain ma nüüd tunnike tagasi ise ära varastatud :)

Seisis teine Sõpruse pst 13 maja ees, oli vähemalt paar päeva seisnud - lumekiht oli selline nagu ta reedel maha sadas.
Politsei käis ka võttis jälgi ja muud DNA-safti, tegi pilti ja võttis tunnistusi.

Tatikad olid mulle lausa maki sisse ehitanud ja supaka ka kinkinud :)

Võtme ettejätmine oli hea mõte olnud, auto terve, lukud lõhkumata, ainult paagis oli paari liitrit kütet alles jäänud. Spidoka järgi poldud üle 400 kilomeetri sõidetud, see ongi ca paagitäis sellise külma ilmaga.
Ka salongi oli mingit kola jäetud, pagassis oli mul uus kanister kingitud ja vanakooli alumiiiniumjalastega kelk pandud. Kelgu jätsin auto kohale maha, las varganartsud saavad siis sellegagi sõita :lol:

Põhiline on, et garaažis käigi nädala alguses jälle sees ja seekord mingi läbi seinte edasi, jõuti isegi ühe autovrakini üle-ülejärgmises boksis, seda ei puudutud, eesmärk on ilmselt siiani jõuda veelgi kaugemale, kus raudukse taga üks korralik aparaat seisab. Noh, mul aega on, ma võin sealt aeg-ajalt ikka läbi astuda ja pilgu peale visata. Püstolikuul lendab pea 400 meetrit sekundis, ma ei usu eriti, et need tegelased tahavad võõidu proovida ;)

Loota ju võib, politsei lubas mulle ka teada anda, kui mingid nimed teada saavad (aga ma arvan, et see oli rohkem lohutseks öeldud)..
323f. Ja GSX-R750. Viimane neist ei ole auto. Tegelikult ka.
reimps

PostitusPostitas tomkulibin » 21 Mai 2009, 09:04

crax kirjutas:Eile oli varastatud minu Mazda Xedos 9, tumesinine. Tundub, et varastati treileriga, sest süütesüsteem oli laiali ja auto liikumisvõimetu.

Auto seisis Muuga sadama piirkonnas.

Kui keegi avastab uut kohta, kus on võimalik varuosi osta, andke teada. Ka ootan ideed, kuidas autot tagasi saada.

To "crax": võimalusel lisa pildid.
マツダアフラマズダの名前はペルシャ神話によるとされると、大学の神 - 光の生みの親、主の知恵の。
http://www.carrating.org/m.php?filter=121&id=44
Kasutaja avatar
tomkulibin
Punane Punnvõrr

PostitusPostitas crax » 21 Mai 2009, 09:30

Pilt

ERITUNNUS - SPIDO JA LÄBISÕIT MIILIDES
Pilt

JA VEEL - MINU TEL 56 606 295
crax

PostitusPostitas 323IFF » 09 Juun 2009, 17:01

LISAKS on sellel autol kaks pritseaju pistikut (1 ge v6) ja õhulugeja v6 GE oma .
mina , endine Pärnakas vannun, ET MA ENAM KÕVASTI EI " VANNU"
Kasutaja avatar
323IFF

Otsin oma nimel olevat VW Golfi

PostitusPostitas põrguline » 29 Okt 2009, 22:50

Otsin siis taga oma VW Golfi (402 BBL),müüsin aasta tagasi ära ja teada olevalt on see masin omanikku vahetanud juba umbes 4 korda aga ümber vormistanud pole veel keegi (täna avastasin et masin ikka minu nimel)
Viimati nähti seda masinat liikumas suvel sakus
Masin on aastast 88 1,3 bensiin
kapott on matt must,taga smoke tuled,ees smoke suunad
mina andsin ära, siis olid peal ka osaliselt vw klubi logod
pildil olevat "LUMESAHKA" kindlasti ei ole enam.
kes näeb kusagil siis anda teada
56724740 või ps

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
põrguline

1991 Mazda 626

PostitusPostitas Rixx » 30 Okt 2009, 10:09

Kui müügileping olemas ja alles, siis mine sellega ARKi ja tee võõrandamisest teatamine. Nii on seal ka jälg maas, et sa oled maha müünud.
Rixx - ei miskit muud
tel. 5206081
Kasutaja avatar
Rixx

PostitusPostitas cabernet1 » 31 Okt 2009, 12:34

kui aga lepingut ei ole, võid avaldada soovi masin ajutiselt arvelt maha võtta või üldse registrist kustutada.
Sinu nimel olev sõiduk on risk sulle endale.
Kasutaja avatar
cabernet1

PostitusPostitas põrguline » 31 Okt 2009, 16:12

müügilepingut otsisin aga üles ei leidnud (leidsin hoopis ühe võtme ja signapuldi selle masina oma),võtsin ajutiselt arvelt maha,plaan ikkagi leida üles isik kelle käes auto hetkel on ja talle mõistus pähe panna et kirjutagu oma nimele või andku tagasi.
Kuid masin võib endiselt Saku või Luige kandis olla
Kasutaja avatar
põrguline

1991 Mazda 626

Re: Vargus

PostitusPostitas Leito » 11 Veebr 2010, 17:20

Arvatavasti siis eile öösel käidi mu Saabis sees. Lõhutud on ukselukk ning pihta pandi võimendid.

Üks võim oli Sinist värvi Signat 300W 2x50rms, tunnusteks puudu on üks nivoo nupuke ei mäleta kas gain või filtri, ning input RCA pessa ei läinud pistik sisse.

Teine võim oli pisike Alpine musta värvi, pistikud küljest lõigatud.Võimendas tagumisi ovaale. Suurus oli mingi 10x25 cm äkki Mingit erilisi tundemärke ei mäleta.

Kui kellelgi kusagil silma hakkab võib teada anda.
Pole halba ilma heata, pole naist ilma veata :wink:

[url=http://saavuta.ee/register.php/leito.html][img]http://www.saavuta.ee/logoroheline.jpg[/img][/url]
Kasutaja avatar
Leito

PostitusPostitas KRANTS » 21 Mai 2010, 18:42

Kui keegi peaks märkama kuskil müügis (pandimajja seda vast ei võeta, kuna piisavalt logu) järgnevat makki, siis palun andke infot. Vaevatsu jaoks on see makk, kahjuks, liialt utiil.
Pilt

Varastati täna öösel kella 22-8:15 vahel, Järveotsa teelt!

Makk on odav ja kahju pole, aga varga tahaks kätte saada ja klaasi- ning optiliste prillide "clips" päikesekatete hinna välja peksta :evil:
Kui ei usu- ole vait! Aga ära sega valetamist!
Vaidlustes peitub tõde!!
Kasutaja avatar
KRANTS

1997 Mazda 323

PostitusPostitas ivoK » 25 Mai 2010, 23:33

Mul ka kokkupuuteid vargustega esimene laks oli ca 3a tagasi mustamäel ehitajate teelt varastati minu autost panasonic-u makk, gas- ovaal kõlarid, päikse prillid ja hunnik plaate. Kuna aga makil ees paneeli polnud, paneeli ja puldi tarisin tuppa. Muudest asjadest nii väga ei hooligi, aga makist on väga kahju, sai osta täiesti uuena ja väga paljude lisadega oli.

Keegi oskab soovitada kust kandist või kuhu kanti need makid liiguvad millel pole paneele, või paneelid millel pole makki mis autodest varastatakse. Samas keegi ei osta ju eriti ilma täiskomplektita makki ja Panasonic-ut nii väga nagu pole ka.

nokk raisad kätte saaks peksaks põlved pikema jututa sodiks. !!! :twisted:
Kasutaja avatar
ivoK

PostitusPostitas aviar » 26 Mai 2010, 09:00

Kuhu siis makid liiguvad? Ühed nokad varastavad ja teised samasugused nokad ostavad.
Kunagi oli Kadaka turul mingi "ausa" näoga kokkuostjast tibla, kes igasuguseid kõlareid, makke ja paneele müüs. Peale seda kui ta oma tegevusega politsei huviorbiiti sattus, tõmbus mees koomale ja enam pole teda näha olnud. Võimalik, et igasuguste makkidega hangeldavad ka pandimaja urkad hämaramates linnaosades. Samuti tundub Osta.ee kahtlane koht olema, jne...
Hoia silmad lahti igasugustel neti müügikuulutustel ja ehk näkkab vara tagasisaamisega! :thumbup:
MAZDA - Made After Zero Design Analysis
Kasutaja avatar
aviar

2005 Mazda 6

Mine Vaba teema

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: MaSu ja 0 külalist

• Reklaam
Koeru Perekodu