Mel206 kirjutas:...
Tänuavaldus,sai tolle volksuga tel.teel jonksu

noh, edaspidi võid täitsa iseennast usaldada, olid ise juba õiges suunas.

Tänane, 2. veebruar ja -29 külmakraadi tegid mulle siis sedasi - peale seda, kui olin auto käima pannud ja soojenduse järgi, käis parempoolses peeglis krõps ja peeglielement pooleks.

Soojaks lähevad õnneks mõlemad pooled toimib nagu kaheosaline peegel.

Aga kurb on ikka.
Ja siis teine shocker tuli töö juures, kui mõtlesin, et teeks oma autole ka uhke akutestriga testi ära - tulemus - battery dead, replace battery. ja ometi läks see -29'ga kahest pöördest käima.
printisin tšeki ka välja ja näitasin teistele, need naersid. Õhtul naersid nad veel rohkem, kui ma oma tranduleti jälle poolest pöördest käima panin. Kella poole seitsme ajal oli Tartus 22 külmakraadi... 640A on jalutama läinud pool, testri jaoks oli alles 320A käivitusvoolu ja battery health 0%. MIs seal's ikka, ülevaatuse teen ära, viskan aku minema ja Itaaliast naastes ostan uue. Peabki hakkama otsima sooja kohta Maazule, et ta see paar kuud lageda all ei peaks elama, või siis tõesti ostan present katte...
Külmad ilmad on rehvist ka õhu viinud - eile sai töökojas lastud 2.3 sisse, tänaseks õhtuks oli alles 1.4.. lasin uuesti täis..
Muidu on tipptopp. Soojaks läheb ka ilma papitükita ja sõidab täitsa heasti. Pidamise probleemid on ainult.

Naelrehv ja neljas käik linnas ja ikka on jama. Tartlased teavad, Jakobi mäest läksin hommiku kolmanda käigu ja rehvisuitsuga.

Tegin vist mootori liiga heaks.