• Reklaam
Koeru Perekodu

Signalisatsiooniga mure

Re: Signalisatsiooniga mure

PostitusPostitas meenu » 22 Aug 2011, 17:37

Nädalavahetusel lakkas 2008 aasta "uue" Mazda 6 üks pult töötamast (pult + võti koos, väidetavalt natuke vanem põlvkond, olen ka
vanadel Mazda 6 neid näinud). Patakas vahetati kevadel, nüüd arvasid nad (süvenemata) et jama pole patakas vaid et pult suri ära ja
garantiid pole enam. pidi olema tavaline.

Küsisin mis uus maksaks, öeldi et vist 630 EUR, mis sisaldab 2 pulti ja miski elektroonika ka autos.
Kuuldes et mul on 2,5 l mootor, öeldi et "siis on 744 EUR" :)

Kas kellelgi kogemust, niis selle jama kui ka uue puldi saamisega?

Ma kisuks korra puldi lahti, aga ei tea kuidas see "kombi-pult" avatakse.
meenu

PostitusPostitas aviar » 22 Aug 2011, 18:24

Natuke loomingulist lähenemist ja saadki võtme-puldi legodeks :wink: :

Pilt

On olemas ka veel detailsemad fotod võtme-puldi osandamisest.
MAZDA - Made After Zero Design Analysis
Kasutaja avatar
aviar

2005 Mazda 6

PostitusPostitas meenu » 22 Aug 2011, 20:54

1000 tänu, oli abi. 744 EUR kokku hoitud või noh, pataka võrra vähem.
meenu

PostitusPostitas MaSu » 22 Aug 2011, 20:57

ja patarei vahetus lahendas probleemi?
ja esindus tahtis €700 kirvest panna????
Kasutaja avatar
MaSu

2005 Mazda 3 GT Aero

PostitusPostitas meenu » 23 Aug 2011, 07:45

MaSu kirjutas:ja patarei vahetus lahendas probleemi?

Jah, patarei vahetus lahendas probleemi. Eraldi teema, miks see kevadel esinduses vahetatud
patakas 4 kuuga otsad andis.

aga eks na nüüd vaatan mis saab.

Lihtsalt ei süvenetud asjasse ja huvitav, mis saanuks siis kui ma oleks öelnud "jah"...
meenu

PostitusPostitas pokenaut » 23 Aug 2011, 07:48

meenu kirjutas:Lihtsalt ei süvenetud asjasse ja huvitav, mis saanuks siis kui ma oleks öelnud "jah"...

Oleks raha sisse kasseeritud, vahetatud plokk kindalaeka taga ja antud uued võtmed.

Poke@maadles sama probleemiga garantii ajal ja võtmed läksid garantii korras vahetusse.
(+372) 50 68 562 < Eero
pokenaut

2008 Mazda 6

PostitusPostitas MaSu » 23 Aug 2011, 08:00

meenu kirjutas:
MaSu kirjutas:ja patarei vahetus lahendas probleemi?

Jah, patarei vahetus lahendas probleemi. Eraldi teema, miks see kevadel esinduses vahetatud
patakas 4 kuuga otsad andis.

aga eks na nüüd vaatan mis saab.

Lihtsalt ei süvenetud asjasse ja huvitav, mis saanuks siis kui ma oleks öelnud "jah"...

just selline suhtumine on põhjuseks, miks ma väldin seda maja nii kaua kui võimalik :evil:
Kasutaja avatar
MaSu

2005 Mazda 3 GT Aero

PostitusPostitas tomkulibin » 23 Aug 2011, 13:30

meenu kirjutas:...mis saanuks siis kui ma oleks öelnud "jah"...
Mustema (aga mitte võimatu) stsenaariumi kohaselt oleks vahetatud patarei ja väidetud et uus plokk tunnistab olemasolevat võtit...
Esialgselt pakutud hinnast oleks ehk mõni € maha arvatud, seda paremal juhul.
Omalgi esinduse "mõistava suhtumise"tõttu autol garantii ajal 2 probleemi lahendamata, väites et mina olen loll, mitte auto vigane. Aga nüüd on nad nõus kohe nüüdseks juba ka tüüpveaks tunnistatud viga minu rahakoti arvelt kõrvaldama :evil:
Sammuti oldi väga abivalmilt nõus vahetama kogu juhtmesarja ja mootori aju kuigi vahetust nõudis vaid alla 1€ maksev kummitihend(mis lekkimisega kutsus esile mootori seiskumise/lühistas temp anduri klemmid). Pakun, et 700€ oleks väike küsitav summa olnud antud "vahetust vajavate" asjade puhul.
Ja kindlasti leidub "sponsoreid"- sarnaste tüssamiste ohvreid.
Kasutaja avatar
tomkulibin

PostitusPostitas merekunn » 05 Okt 2011, 23:12

Tänu siinsele õpetlikule puldi lammutamisele sain ka enda veast hõlpsalt jagu ja ei olnud viga isegi patarei tühjaks saamises! Pikemat aega on puldid töödanud nagu juhtub ja paar päeva tagasi lõpetasid sootuks funkamise. Võtsin ka suure kurvastusega hoogu , et minna rahapatakaga esinduse poole kuni märkasin siinset teemat ja kangutasin puldid lahti ja töötavad nagu uued:) Vedas nagu ,et ei avastanud seda teemat esindusese poolt röövitult naastes lugema :D
merekunn

PostitusPostitas iirlane » 24 Jaan 2012, 16:10

tere,
antud mure võibolla ei haaku küll siia teemasse, kuid võib teistele hiljem ka lihtsasti leitavaks osutuda.
Nimelt mul ka mure puldiga (mazda 6, 2008a). Kuna mõlemal puldil olid patareid tühjad ja kasutataval juba nii tühi, et enam uksi kinni/lahti ei teinud, sai mindud patareid otsima. Patareid saadud, asusin kohe poeletil patareid vahetama, kuid mingil põhjusel lendas minema üks patarei metallklemmidest (see väiksem). Avastasin asja alles hiljem ja pärast poodi tagasi tulles, ei leidnud enam pisikest vidinat üles. Kas oskab keegi soovitada kohta kust saaksin uue asemele, või mõni elektroonikamees, kes võiks analoogse klemmi ise teha. Esinduses pole veel käinud, sest ilmselt nii pisikesi varuosi vaevalt leidub ja pakutakse uue puldi soetamist, millest ma huvitatud pole.
Tänud ette!
iirlane

PostitusPostitas Mario » 24 Jaan 2012, 16:20

nii pisikese asja annab ise ka ikka meisterdada, kasvõi mõne traadijupiga. :)
Lamutasin just ühe pisikese taskulambi laiali, kus olid need "tabletid" sees... Siuke pisike liistakas tuli välja. Natuke painutada ja ongi olemas. Usun, et mingist muust asjast kannatab ka selle ühenduse tekitada.. Keevitustraadi jupp on selleks üsna hea, või siis pastakas, millel on plekist riputusaas.. Olen ka välgumihkli plekist kraest välja lõiganud :lol: :lol:
If you can't fix it with a hammer... Then you've got an electrical problem!! :idea:
Kasutaja avatar
Mario

1999 Mazda 626

PostitusPostitas skyline » 27 Jaan 2012, 10:10

Võta lammuta oma tasuta saadud eurokalkulaator laiali, sealt saad vajaliku klemmikese ;)
Mazda 626 2,0 85 kw 2001a= korralik riisikas: sõidab, pöörab, kiirendab, pidurdab, roostetab :)
Kasutaja avatar
skyline

Eelmine

Mine 626/MX-6/Xedos-6/6

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist