portos kirjutas:ZoommooZ kirjutas:Spetsialistid pidid seda kuidagi läbi kardina tegema.Küll ei kujuta täpselt ette kuidas,aga nii olen ma kusagilt kuulnud(naised vist saunas rääkisid).
no palun.
Ära väga kurjaks saa
portos kirjutas:ZoommooZ kirjutas:Spetsialistid pidid seda kuidagi läbi kardina tegema.Küll ei kujuta täpselt ette kuidas,aga nii olen ma kusagilt kuulnud(naised vist saunas rääkisid).
no palun.

Ja kuidas on? sobib või on ikka erinevused?ZoommooZ kirjutas:Ostsin eile Kemiflorast oma auto värvi.Segati kaardi järgi kokku pandi spraysse 123.-eek Arvasin et kallim lõbu.Lakk 62.-eek juurde ja OK.

cabernet1 kirjutas:Ja kuidas on? sobib või on ikka erinevused?ZoommooZ kirjutas:Ostsin eile Kemiflorast oma auto värvi.Segati kaardi järgi kokku pandi spraysse 123.-eek Arvasin et kallim lõbu.Lakk 62.-eek juurde ja OK.
Osta kindlasti ka poleerimispastat, sest ca 1 kuu peale värvimist võid külmvärvi pastaga üle hõõruda, et uue ja vana värvi erinevusi hajutada. Liiga vara ära tee, muidu võib uus värv maha kooruda![]()
Külmvärv, mis ei vaja kuivamiseks kuumutamist tahab pealekandmiseka ca 10 kraadi sooja ning kuivamiseks vähemalt 2 nädalat - mitte, et seni sõita ei tohiks... lõplikuks kuivamiseks lihtsalt.

Mel206 kirjutas:Värvi poes müüakse karestus pastat.Samas tekkis vähe imelik mõte,kui poleeriks jämeda teralise poleer pastaga.Muidu olen kasutand karukeelt,või vesi paberit

portos kirjutas:
külmvärvist ei tea mina küll midagi.äkki räägiks mulle ka mis ime asi see on

kennu kirjutas:portos millal minu oma värvid?

Mel206 kirjutas:Tore,et portos jälle tagasiEdu.

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline