Kokkuhoid (näit. kanep) missuguneMel kirjutas:... nitra haisud peas ja ei saagi suurt aru,mis ümberringi toimub
maaks kirjutas:PS Kas sa nüüd teed koostööd ka kindlustustega, et sisse tagurdamisi ette võtad või kindlustus tahtis auto maha kanda?
Mel kirjutas:Töö on veninud,kuna mul momendil veic rasked ajad,kui mu kõige parem sõber,Berni Alpi Donna ilmutas märke,et nüüd vist on asi kehvasti.Kukkus teine trepist õnnetult,nüüd nii sant kui üldse olla saab,ei tööta kumbki sild korralikult.Tuleb teda igal võimalusel aidata ja toetada.Õnneks nii kehva veel pole,et tuleks igavestele jahimaadele saata.
maaks kirjutas:Korrosioonitõrje puudumises tootjat küll süüdistada ei maksa - 2006a auto on tänaseks "mõistliku eluea" juba kuhjaga ära kestnud.
Eks igaüks näebki auto omamise juures korrosioonitõrje tegemise mõttekust ainult enda kasutusaja lõpuni.
tomkulibin kirjutas:Karbi ehitus tundub pigem kupee/kabrioletile omane olema.
https://photos.app.goo.gl/w76radmU58EDWFm86
Mel kirjutas:
Sellel küll kere kuidagi teistmoodi ehitatud kui muidu olen näinud teinud.On niikui topelt külje karbid,aint imelik tundub,et pole tehtud terves pikkuses.Tagant otsast jäi puudu 30cm ja tundub ka justkui oleks tõstetud autot just sellest nõrgast kohast.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist