Kombo bensiin, manuaalkast + awd/4wd on päris harudane, seetõttu on CX-5 päris heas seisus "eelvalikus".
Naine tahab uut autot

eksole kirjutas:kütusekulu
maaks kirjutas:Milles see "peldik" olemine RAV-i puhul väljendub? Mis aastakäigu masinast üldse jut?
Ma pidasin silmas kõige viimast kerelahendust, mis võrdluse selle CX-5-ga (vähemasti paberil) ilusti välja kannab (4x4 ja MT =luxury varustustase):
RAV-il on seest see nõme kõrvalistuja "põlveriiul" kah ära koristatud, see eelmiste mudelite puhul oli suur No-No.
Mario kirjutas:maaks kirjutas:Milles see "peldik" olemine RAV-i puhul väljendub? Mis aastakäigu masinast üldse jut?
Ma pidasin silmas kõige viimast kerelahendust, mis võrdluse selle CX-5-ga u ... aga see-eest tuleb uusi suuri Mazdasid lisaks.
maaks kirjutas:Mario - sa ei lugenud mida ma kirjutasin, manuaalkastiga RAV4-l ei ole mingit variaatorit kusagil![]()
PS Hyundai toodab täiesti pädevaid autosid - mu 2005a välja lastud Tucson on ikka veel täiesti OK (210kkm läbisõit). Kahjuks uut Tucsoni (Sportage) MT ja 4wd ei toodeta muidu oleks kindlasti kaalunud.
maaks kirjutas:... istmed ei meeldinud - toetas väidetavalt valest kohas ja kohati liiga kõva (valest kohast), aga ta ongi väga "pirtsakas"
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline