Portaal ja Foorumi pealeht

Kui on probleeme foorumi või lehe kasutamisega siis andke siia teada

Portaal ja Foorumi pealeht

PostitusPostitas Zachary » 04 Apr 2013, 17:24

Küsimus seesugune, et ennem uuendust sai sisselogituna otse portaalist sirvida värskeid teemasi, kuid nüüd näeb portaali ainult sisse logimata. Kas on võimalik kuidagi ka sisselogituna portaali pääseda?
Kasutaja avatar
Zachary
 
Postitusi: 620
Liitunud: 03 Okt 2010, 21:02
Asukoht: Rapla

1992 Mazda 626

Re: Portaal ja Foorumi pealeht

PostitusPostitas tomkulibin » 04 Apr 2013, 18:16

Pilt
Kasutaja avatar
tomkulibin
 
Postitusi: 8010
Liitunud: 28 Okt 2005, 20:42
Asukoht: Tallinn tel:53435757

Re: Portaal ja Foorumi pealeht

PostitusPostitas zoomzoom » 04 Apr 2013, 18:35

Esimene valik selles reas on "foorumi pealeht"
"portaal" valik puudub. Või on see nüüd vippidele ainult?
Samuti on postituse kõrval avatari all kasutaja autu link duubeldatud millegipärast.
See postitus on heaks kiidetud Chuck Norris'e poolt!

Panen kildu,
Panen kivi,
Laotan asfalti kah!
Kasutaja avatar
zoomzoom
 
Postitusi: 388
Liitunud: 26 Mai 2012, 20:13
Asukoht: Keila

2006 Mazda 6

Re: Portaal ja Foorumi pealeht

PostitusPostitas kanemgi » 04 Apr 2013, 18:49

Mul pole sama moodi sisselogitult portaali.
Pilt
Pilt
Hoolistsed oma auto eest ja auto hoolitseb sinu eest. Hooli oma Mazdast!!!
O/M/V: 83-87 aasta 626 mazdasid ja nende varuosi. 53482036
Kasutaja avatar
kanemgi
 
Postitusi: 1233
Liitunud: 04 Jaan 2010, 16:16
Asukoht: Põhja Saaremaa

1987 Mazda 626

Re: Portaal ja Foorumi pealeht

PostitusPostitas aviar » 04 Apr 2013, 19:20

Samuti puudub sisselogides portaal ja isegi "puust ja punaselt" ei aidanud kahjuks. :wtf:
aviar
 
Postitusi: 394
Liitunud: 01 Veebr 2009, 13:34
Asukoht: Nõmme (Tallinn)

Re: Portaal ja Foorumi pealeht

PostitusPostitas Zachary » 04 Apr 2013, 20:27

Minuul samuti algab aadressirida Foorumi pealehega :roll:
Kasutaja avatar
Zachary
 
Postitusi: 620
Liitunud: 03 Okt 2010, 21:02
Asukoht: Rapla

1992 Mazda 626

Re: Portaal ja Foorumi pealeht

PostitusPostitas kentaur » 04 Apr 2013, 21:03

Nüüd peaks korras olema.
Kasutaja avatar
kentaur
Administraator
 
Postitusi: 402
Liitunud: 02 Veebr 2005, 22:17
Asukoht: Tartu

1992 Mazda MX-6

Re: Portaal ja Foorumi pealeht

PostitusPostitas Zachary » 05 Apr 2013, 00:37

kentaur kirjutas:Nüüd peaks korras olema.

Väga viis :thumbup: Suuur tänu :wave:
Kasutaja avatar
Zachary
 
Postitusi: 620
Liitunud: 03 Okt 2010, 21:02
Asukoht: Rapla

1992 Mazda 626

Re: Portaal ja Foorumi pealeht

PostitusPostitas pokenaut » 05 Apr 2013, 15:26

Vähe vale teema küll, aga kuna ma eraldi uut teemat ei viitsinud tegema hakata, siis küsimus, kas viga on ainult minu arvutis või miks peale ükskõik millist klikki mul foorumile black screeni ette lööb, kui leht vahetub, siis tuleb uuesti ka pilt ette, kui leht ei vahetu, pean tegema uuesti teise kliki, et pilt ette tuleks. Päris tüütu on, kui üritad hakata postitama ja vajutad postitus kasti peale, et sinna trükkida saaks ning pilt mustaks läheb, järgmise kliki peale võetakse must pilt eest ära, aga tavaliselt on siis ka trükkimis võimalus läinud. Praegu kasutan lahendust, et klikkan, pilt läheb mustaks, trükin mingid mõttetud tähed, jälgin, kuhu kursor jääb(vilgub hallina), teen sinna kohta topeltkliki ja kustutan need mõttetud tähekesed ära ja saan normaalse inimesena teksti trükkida nähes mida ma trükin. :D

Enne foorumi crashi mul sellist jama polnud. Arvutile pole uuendusi tehtud. Kõik teised foorumid/lehed töötavad endiselt edasi nii nagu nad olid.
pokenaut
 
Postitusi: 1687
Liitunud: 23 Nov 2005, 13:23
Asukoht: Paide/Euroopa

Re: Portaal ja Foorumi pealeht

PostitusPostitas kentaur » 05 Apr 2013, 16:14

pokenaut kirjutas:miks peale ükskõik millist klikki mul foorumile black screeni ette lööb

Eeldan, et kasutad subsilver teemat, koli prooviks prosilveri peale.
Kui saad tee printscreen ja pane pilt siia üles, tee ka veebilehitseja puhvritele puhastus.
Kasutaja avatar
kentaur
Administraator
 
Postitusi: 402
Liitunud: 02 Veebr 2005, 22:17
Asukoht: Tartu

1992 Mazda MX-6

Re: Portaal ja Foorumi pealeht

PostitusPostitas pokenaut » 05 Apr 2013, 17:44

Pilt

Tegin cookie'dele ja muudele puhastuse, ei muutunud miskit. Vahet pole ka prosilveriga.
pokenaut
 
Postitusi: 1687
Liitunud: 23 Nov 2005, 13:23
Asukoht: Paide/Euroopa

Re: Portaal ja Foorumi pealeht

PostitusPostitas leviathan » 05 Apr 2013, 22:15

äkki jätax ie kasutamise järgi ja kasutaks korralikke brausereid, kaovad ka probleemid
leviathan
 
Postitusi: 1425
Liitunud: 10 Mär 2005, 16:30

Re: Portaal ja Foorumi pealeht

PostitusPostitas kentaur » 06 Apr 2013, 02:33

Tundub tõesti IE omapära olevat, IE ver 10'l on pilt must, mis must.
Lisakood, mis aitab vanematel IE versioonidel foorumit õigesti kuvada on nüüd standardeid järgiva IE jaoks probleem.
Lülita IE compatibility view sisse Pilt ja leht töötab.
Eks Microsoft peab nüüd oma keedetud supi ise ära sööma, foorumi tarkvara selles küll süüdi pole.
Kasutaja avatar
kentaur
Administraator
 
Postitusi: 402
Liitunud: 02 Veebr 2005, 22:17
Asukoht: Tartu

1992 Mazda MX-6

Re: Portaal ja Foorumi pealeht

PostitusPostitas pokenaut » 06 Apr 2013, 02:58

leviathan kirjutas:äkki jätax ie kasutamise järgi...
Kui on veel mingisugust erisoovi minuga brauserite teemal rääkida, siis ootan PS'e.


Tänud kentaur, unustasin selle compatibility view ära, kõik toimib nii nagu peab. :)
pokenaut
 
Postitusi: 1687
Liitunud: 23 Nov 2005, 13:23
Asukoht: Paide/Euroopa

Re: Portaal ja Foorumi pealeht

PostitusPostitas tomkulibin » 06 Apr 2013, 07:48

Eemaldasin tülilõnalise osa eelmisest postitusest :wave:
Ka minul(nagu ka teistelgi Windows`i kasutajatel) on IE, paraku tema eripärade tõttu ei kasuta.
Kellele ema, kellele tütar, meil on demokraatia... :wave:
Kasutaja avatar
tomkulibin
 
Postitusi: 8010
Liitunud: 28 Okt 2005, 20:42
Asukoht: Tallinn tel:53435757


Mine Foorumi ja lehega seotud probleemid

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist