1) Üldiselt pesen autot ikka ise, kuna pesulate töökvaliteediga pole enamasti rahul (pedant olen

), vahet pole kas automaat või käsi. Aga ise lasen kõigepealt autolt survekaga suure sita maha, siis pritsin auto olenevalt mustusastmest kas pigieemaldusvahendiga või lihtsalt leotusainega üle, lasen mõned minutid mõjuda, siis survekaga uuesti üle, siis tõmban šampooniga üle (suvalisega üldiselt, kuna pole märganud vahet kallimate ja odavamate šampoonide pesemisomadustes), siis uuesti survekaga, velgedele hapet ja pintslit kõvasti, siis šampooni ja survekalaks, lõpuks kummi ja seemisnahaga auto kuivaks. Olenevalt tujust ja viitsimisest olen ka vaha selga lükand, olen kasutanud kahte sorti vaha, turtle wax-i toonivaha või siis eagle one-i nanovaha. Kaks parimat turul, minu arvates vähemalt.
2) Ei kommentaari kuna puudub nahksisu
3) Seest olen istmeid puhastand sonaxi aerosooliga, küllaltki hea, pritsid peale, lased mõjuda pool minti ja siis kuiva lapiga nühid puhtaks/kuivaks. Korra olen ka kasutand fairyvahtu, selle miinuseks aga see, et pärast seda peab auto kuivama jätma ööseks garaaži uksed pärani, muidu pärast üsna rõve niiskuse vonn sees. Hea on fairy puhul aga see, et istmed saab puhtamaks kui aerosooliga (eriti oluline, kui teil on laps tagaistmel, kes pidevalt miskiseid toiduaineid sinna potsatama kipub

)