Huvitav mis järgmisena välja mõeldakse.
kuni 30% lisajõudu võib legaalselt siis olla.
Huvitav ma siin just arvutasin et mul peaks see protsent olema nii 230-238%
Nalja hakkab saama
IvarR
IvarR kirjutas:http://www.delfi.ee/news/paevauudised/110_112/article.php?id=17303632
Huvitav mis järgmisena välja mõeldakse.
kuni 30% lisajõudu võib legaalselt siis olla.
Huvitav ma siin just arvutasin et mul peaks see protsent olema nii 230-238%![]()
Nalja hakkab saama
IvarR
Haramount kirjutas:Nojah.. aga teisest küljest. OK, Sina tead, mida teed ja oskad vast neid hobujõude ka taltsutada. Ja auto on niimoodi ehitatud, et mootor kõiki teisi sõlmi (pidureid, sildu, keret kasvõi) kõveraks ei tõmba. Samas - mitu idioot-tuunijat tuleb ühe sinusuguse teadja kohta, selliseid kes panustavad täiega mootorile, kuid samas ülejäänud auto on ikka "stock"? Ma pakun, et ikka väga mitu. Aga seadus peab kehtima ühtviisi kõigile.
Fabulous kirjutas:niipalju kui ma olen uurind-puurind, siis mujal euroopas ei ole nii rangesid seadusi.

Rain kirjutas:Palju neid nn. idioot-tuunijaid on , kes suudavad auto mootori nii võimsaks ajada, et ületaks seda 30% ?
kulibin kirjutas:Fabulous kirjutas:niipalju kui ma olen uurind-puurind, siis mujal euroopas ei ole nii rangesid seadusi.
Kuidas seal liikluskultuuriga lood on? Kas on ka võrreldav siinmaal toimuvaga?
maaks kirjutas:Selle tuunimise juures nüüd kedagi vaevalt huvitab kas sul pidurid mootorile vastu saavad...
Haramount kirjutas:Võimsama mootoriga oled sa statistiliselt ohtlikum tegelane.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist